Απολύμανση - Απεντόμωση, Θεσσαλονίκη Προσφορές
ΜΑΣΗΤΙΚΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

ΜΑΣΗΤΙΚΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Τα μασητικά έντομα αποτελούν πράγματι μια σοβαρή ενόχληση για όλους τους ανθρώπους, ενώ οι επιπτώσεις από τα τσιμπήματα τους είναι πράγματι επικίνδυνα.

Πολλά είναι τα μασητικά έντομα, τα οποία τρέφονται ουσιαστικά με αίμα. Μάλιστα, σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, τα μασητικά έντομα μεταδίδουν σοβαρές ασθένειες, όπως μαλάρια, τύφο, κίτρινο πυρετό, ιό του Δυτικού Νείλου ή εγκεφαλίτιδα.

Και μπορεί στη χώρα μας η μετάδοση ασθενειών από μασητικά έντομα να είναι πιο σπάνια, ωστόσο, τα συγκεκριμένα έντομα αποτελούν πραγματικό πρόβλημα.

Συχνές ερωτήσεις για την απολύμανση κατά του κορωνοϊού

Συχνές ερωτήσεις για την απολύμανση κατά του κορωνοϊού

Ο κορωναϊός ή κορωνοϊός ή κορωνιός  αποτελεί ένα νέο είδος κορωνοϊού από τον SARS-CoV, επιδημία που είχε εμφανιστεί το 2003, και ακόμα δεν έχει καταφέρει να τον απομονώσει ο άνθρωπος.

Συχνές ερωτήσεις

Περιστέρια: Γιατί είναι ενοχλητικά και επικίνδυνα; Πώς μπορείτε να τα καταπολεμήσετε;

Περιστέρια: Γιατί είναι ενοχλητικά και επικίνδυνα; Πώς μπορείτε να τα καταπολεμήσετε;

Τα περιστέρια αποτελούν έναν κοινό εχθρό για τους ανθρώπους της πόλης και μαζί με τις κατσαρίδες και τα ποντίκια συγκαταλέγονται στην κατηγορία με τίτλο «αστικά παράσιτα».

Η αλήθεια είναι ότι για πολλούς τα πτηνά μπορεί να μην αποτελούν μεγάλο πρόβλημα, όπως τα τρωκτικά ή άλλα έντομα, ωστόσο, στη πραγματικότητα, εφόσον, παρουσιαστεί «εισβολή» χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση.

Η εμφάνιση μυρμηγκιών στο σπίτι

Η εμφάνιση μυρμηγκιών στο σπίτι

Η εμφάνιση μυρμηγκιών στο σπίτι είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλά νοικοκυριά και παρουσιάζει σημαντική αύξηση τα τελευταία χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Ο μύθος για την χρήση διαφόρων σπιτικών σκευασμάτων όπως ξύδι κλπ. είναι κάθε άλλο άσκοπος καθώς δεν αποτελεί τρόπο αντιμετώπισης τους. Προκειμένου να επιτευχθεί η πλήρης αντιμετώπιση του προβλήματος απαιτούνται ειδικά σκευάσματα.

Απολυμαντική
  • Δωρεάν επίσκεψη και καταγραφή του προβλήματος σας.
  • 100% αποτελεσματικότηταμε γραπτή εγγύηση
  • Αμεσότητα και φιλικότητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη.
  • 24 ωρη εξυπηρέτηση.
  • Χρησιμοποιούμε προϊόντα που φέρουν την επίσημη ετικέτα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
  • Οι εργασίες γίνονται βάση προδιαγραφών τύπου H.A.C.C.P και ISO και είναι πιστοποιημένες με ISO
  • Οικολογικές, βιολογικές εφαρμογές.
  • Παρέχουμε ολοκληρωμένο φάκελο με πιστοποιητικό απεντόμωσης, μυοκτονίας σύμφωνο με ISO 9001:2008.

Χαρακτηριστικό της Απολυμαντικής Μακεδονίας είναι, ότι για κάθε μία χωριστά από τις παραπάνω υπηρεσίες διαθέτουμε τα εξειδικευμένα προϊόντα - σκευάσματα και μηχανήματα, χωρίς να επιβαρύνουμε το κόστος.

iso

Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ISO 9001:2015

haccp

Ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΕΥΟΣΜΟ, ΤΟΥΜΠΑ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΣΥΚΙΕΣ, ΠΟΛΙΧΝΗ, ΠΕΥΚΑ, ΑΓΙΟ ΠΑΥΛΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ - ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΕΥΚΑΡΠΙΑ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΜΕΝΕΜΕΝΗ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, ΠΥΛΑΙΑ, ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΧΟΡΤΙΑΤΗ, ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ, ΚΑΡΔΙΑ, ΤΡΙΛΟΦΟ, ΠΛΑΓΙΑΡΙ, ΘΕΡΜΗ, ΒΑΣΙΛΙΚΑ, ΜΙΚΡΑ, ΘΕΡΜΑΙΚΟ, ΠΕΡΑΙΑ, ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ, ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, ΕΠΑΝΩΜΗ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΜΥΓΔΟΝΙΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΣΙΝΔΟ, ΚΑΛΟΧΩΡΙ, ΑΞΙΟ, ΕΧΕΔΩΡΟ, ΧΑΛΑΣΤΡΑ, ΛΑΓΚΑΔΑ, ΒΕΡΤΙΣΚΟ, ΚΑΛΛΙΝΔΟΙΑ ΚΟΡΩΝΕΙΑ, ΛΑΧΑΝΑ, ΣΟΧΟ, ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΟΥΦΑΛΙΑ, ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ.
Καλέστε τώρα

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

Απολυμαντική Μακεδονίας