Μυοκτονίες

Με δολωματικούς σταθμούς ασφαλείας με κλειδί αλλά και αποτελεσματικά τρωκτικοκτόνα, είτε με παγίδες αιφνιδιασμού ή παγίδες με κόλλες εξαλείφουμε το πρόβλημα σας.

Οι μυοκτονίες γίνονται άμεσα και αποτελεσματικά είτε υπάρχουν ποντίκια στο σπίτι, στον κήπο, ή σε εργοστασιακό χώρο.

Μυοκτονίες τρωκτικών

(ποντίκια, αρουραίοι).

Οι μυοκτονίες εφαρμόζονται σε επαγγελματικούς χώρους ή σε σπίτια. Σε κάθε περίπτωση τα ποντίκια και οι αρουραίοι είναι εστίες μόλυνσης και φορείς ασθενειών. Οι μυοκτονίες τρωκτικών διακρίνονται περιεκτικά στα εξής βήματα:

» ΠΟΝΤΙΚΙΑ - ΑΡΟΥΡΑΟΙ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

H αντιμετώπιση των ποντικιών, αρουραίων πρέπει να είναι άμεση. Αυτός είναι ο λόγος που η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο συνεργείο για την άμεση απόκριση και αντιμετώπιση των ποντικιών. Η μυοκτονία γίνεται με τον εντοπισμό του προβλήματος, όπου τόσο με το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό της Απολυμαντικής Μακεδονίας, όσο και με τα κατάλληλα σκευάσματα και μηχανήματα εφαρμόζουμε την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση για το ποντίκι, αρουραίο που έχει προσβάλει τον χώρο σας.

» ΠΟΝΤΙΚΙΑ - ΑΡΟΥΡΑΟΙ - ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ

Τα είδη των ποντικιών, αρουραίων που ουσιαστικά ενδιαφέρουν τους ιδιώτες είναι τα ποντίκια στο σπίτι και συνήθως τα ποντίκια στη κουζίνα γενικότερα δηλαδή σε εσωτερικούς χώρους ή ποντίκια στον κήπο και γενικότερα σε ανοιχτούς χώρους. Στην πραγματικότητα στη Ελλάδα συναντάμε τον οικιακό ποντικό MusMusculus τον Ποντικό των υπονόμων RattusNorvegicus και τον ποντικό των πλοίων RattusRattus.

» ΠΟΝΤΙΚΙΑ - ΑΡΟΥΡΑΟΙ - ΕΞΟΝΤΩΣΗ

Για την εξόντωση των ποντικών και αρουραίων χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητος και αποτελεσματικότητας παγίδες με τρωκτικοκτόνα δολώματα, είτε παγίδες αιφνιδιασμού ή παγίδες με κόλλες ανάλογα με το είδος του προβλήματος. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας χρησιμοποιεί τις καταλληλότερες μεθόδους ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη και το μέγεθος του προβλήματος.

» ΠΟΝΤΙΚΙΑ - ΑΡΟΥΡΑΟΙ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Μετά την μυοκτονία και μια απολύμανση προαιρετικά βοηθάει να απολυμάνουμε το χώρο μιας και τα ποντίκια είναι φορείς πολλών ασθενειών.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε!
Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο.
Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο.
Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο.
Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο.
Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο.