Απωθήσεις

Απωθήσεις ερπετών, πτηνών, φιδιών, σκύλων, γατών, χωρίς τον κίνδυνο να πληγωθούν.

Απωθήσεις ερπετών

(πτηνων, φιδιων, σαυρων).

Απωθήσεις πτηνών

Τα συμπαθητικά κατά τα άλλα πτηνά όπως περιστέρια, γλάροι, σπουργίτια, δεκαοχτούρες, ψαρόνια κ.α. πολλές φορές γίνονται ενοχλητικά, ειδικά όταν εισβάλλουν στον χώρο μας. Αποτελούν ωστόσο, τόσο εστίες μόλυνσης και μετάδοσης ασθενειών όσο και μεταφοράς παρασίτων όπως ψύλλοι, κοριοί, ψείρες κ.α. Η Απολυμαντική εταιρεία μας, διαθέτει όλα τα μέσα που χρειάζονται για την απώθηση των πτηνών, όπως ακίδες απώθησης, συστήματα δικτύων, αλλά και ηλεκτρικά συστήματα απώθησης.Τώρα η απώθηση πτηνών γίνεται και με νέα επαναστατική μέθοδο. Χρησιμοποιείται ένα ειδικό gel, το οποίο προκαλεί την απώθηση πτηνών, όπως περιστεριών, σπουργιτιών, ψαρονιών, κισσών, κοτσυφιών, κορακιών, καρακαξών, κουρούνων, και γενικότερα των περισσότερων πουλιών οικολογικά, χωρίς τον κίνδυνο να τα πληγώσει. Πρόκειται για μία μέθοδο όπου τα πτηνά απωθούνται μέσω οπτικής ψευδαίσθησης. Με το οπτικό απωθητικό πτηνών, δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικές μεθόδους απώθησης, με αποτέλεσμα να αυξηθεί το κόστος. Έτσι π.χ. αν χρειαζόμαστε να απωθήσουμε διαφορετικά είδη πουλιών, μπορεί να αναγκαστούμε να χρησιμοποιήσουμε, και ακίδες και δίκτυα. Και όλα αυτά, οικολογικά αφού δρα με μηχανικό τρόπο και χωρίς επιβάρυνση κοστολογίου, σε σύγκριση με τις συνηθισμένες έως σήμερα μεθόδους. Ο καταρτισμένος τεχνικός μας θα σας ενημερώσει για την καταλληλότερη εφαρμογή.

Απωθήσεις φιδιών

Τα φίδια προκαλούν τρόμο στον περισσότερο κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα απώθησης φιδιών και ερπετών με όλα τα υλικά που είναι διαθέσιμα στην χώρα μας, είτε σε μορφή υγρού ψεκασμού είτε σε μορφή κοκκώδη. Αναπτύσσουμε ή κατασκευάζουμε περιμετρικά του χώρου σας, μια ζώνη προστασίας για την οικολογική απώθηση ερπετών, και φιδιών. Αφού επιθεωρήσει τον χώρο σας το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα σας ενημερώσει για τον καλύτερο τρόπο προστασίας από τα ανεπιθύμητα ερπετά.

Απωθήσεις σκύλων, γάτων

Οι αδέσποτοι φίλοι μας, ορισμένες φορές γίνονται ενοχλητικοί ειδικά όταν μεταφέρουν παράσιτα και βρίσκονται κατοικήσιμες περιοχές. Για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει η οικολογική απώθηση για σκύλους, γάτες σε κοκκώδες μορφή.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε!
Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο.
Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο.
Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο.
Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο.
Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο.