Απεντομώσεις

Με σκευάσματα εγκεκριμένα από το υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και ακίνδυνα για την δημόσια υγεία εστιάζουμε στο πρόβλημα σας και το καταστέλλουμε, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη εφαρμογή, (κατσαρίδες, ψύλλοι, μύγες, μυρμήγκια, σκουλήκια, κοριοί, τσιμπούρια, μυγάκια, ψαράκια, κουνούπια).

Οι απεντομώσεις γίνονται με υλικά τα οποία είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο. Για το λόγο αυτό δεν χρειάζεται η απουσία σας από το σπίτι ακόμα και όταν υπάρχουν μικρά παιδιά.

Απεντόμωση κατσαρίδων

(κατσαρίδες ξανθές, κατσαρίδες καφέ, κατσαρίδες μαύρες)

Η απεντόμωση κατσαρίδας (προσφορά 20 ευρώ) ή καλύτερα η απεντόμωση κατσαρίδων εφόσον ακόμα και αν δούμε μία είναι συνήθως πολύ περισσότερες (επειδή η κατσαρίδα είναι έντομο νυχτόβιο) διακρίνεται περιεκτικά στα εξής βήματα:

» ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

H αντιμετώπιση της κατσαρίδας ή απολύμανση κατσαρίδας, γίνεται με τον εντοπισμό του προβλήματος, όπου τόσο με το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό όσο και με εξειδικευμένα σκευάσματα και μηχανήματα, που διαθέτει η δική μας εταιρεία απεντόμωσης, εφαρμόζουμε την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση για τις κατσαρίδες που έχουν προσβάλει το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

» ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ - ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ

Τα είδη κατσαρίδας που ουσιαστικά ενδιαφέρουν τους ιδιώτες, είναι οι κατσαρίδες στο σπίτι. Εκτός από την ανατολική (μαύρη) κατσαρίδα, (Blatta orientalis ) και την αμερικάνικη κατσαρίδα (Periplaneta americana) οι οποίες συναντούνται κατά κύριο λόγο σε εξωτερικό χώρο και τα φρεάτια της οικοδομής, η μεγαλύτερη προσβολή και ποιο διαδεδομένη για κατσαρίδα στο σπίτι, είναι όπως χαρακτηριστικά την ξέρει ο κόσμος σαν ξανθιά, καφέ, μικρή κατσαρίδα ή καστανή κατσαρίδα. Στην πραγματικότητα, εννοούμε κατά κύριο λόγο την γερμανική κατσαρίδα Blatella germanica και κατά δεύτερο για την καστανή κατσαρίδα Supella longipalpa.

» ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ - ΕΞΟΝΤΩΣΗ

Για την εξόντωση τη κατσαρίδας ή κατσαριδοκτονία όπως συνηθίζεται να ονομάζεται τελευταία, χρησιμοποιούμε φάρμακο κατσαριδοκτόνο gel υψηλής ποιότητος και αποτελεσματικότητος, άοσμο και μη πτητικό (χωρίς ψεκασμό), άρα και κατά αυτήν την έννοια μη τοξικό. Επειδή οι ξανθιές κατσαρίδες γεννούν τα αυγά μέσα στο σπίτι, με την μέθοδο αυτή εξασφαλίζουμε και την εξόντωση των κατσαρίδων μετά την επώαση των αυγών. Έτσι μπορούμε να παρέχουμε και γραπτή εγγύηση για την πλήρη εξοντωση των κατσαριδων, ώστε να μην υπάρχουν πλέον φωλιές από κατσαρίδες στον σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση στις μαύρες (ανατολικές) κατσαριδες και τις αμερικάνικες κατσαριδες συνίσταται και ο ψεκασμός στα φρεάτια της οικοδομής.

» ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Μετά την απεντόμωση κατσαρίδων και μια απολύμανση προαιρετικά, βοηθάει να απολυμάνουμε το χώρο μιας και οι κατσαρίδες είναι φορείς πολλών ασθενειών.

Απεντόμωση ψύλλων

Ο ψύλλος είναι από τα πιο ενοχλητικά παράσιτα, αφού εκτός από το ενοχλητικό τσίμπημα κάτω από προϋποθέσεις, μπορεί να μεταδώσει ορισμένες από τις πιο σοβαρές ασθένειες. Η απεντόμωση των ψύλλων διακρίνεται περιεκτικά στα εξής βήματα:

» ΨΥΛΛΟΙ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

H αντιμετώπιση των ψύλλων γίνεται με τον εντοπισμό του προβλήματος, όπου τόσο με το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό που διαθέτει η δική μας εταιρεια απεντομωσης, όσο και με εξειδικευμένα σκευάσματα και μηχανήματα, εφαρμόζουμε την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ψύλλων, ανάλογα με τον χώρο που έχουν προσβάλει. Έτσι π.χ. διαφορετική αντιμετώπιση χρειάζεται σε ορισμένες περιπτώσεις σε ένα υπόγειο παρά σε ένα σπίτι. Παρόλο που στα υπόγεια οι ψύλλοι βρίσκουν πιο πρόσφορο έδαφος, οι ψύλλοι που εισβάλλουν στο σπίτι θέλουν ιδιαίτερη αντιμετώπιση, αφού έχουν προσβάλει τον χώρο που κατοικούμε.

» ΨΥΛΛΟΙ - ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ

Τα είδη των ψύλλων που ουσιαστικά ενδιαφέρουν τους ιδιώτες και επαγγελματίες είναι οι ψύλλοι στις γάτες που είναι και οι πιο συνηθισμένοι, οι ψύλλοι των σκύλων, οι ψύλλοι στα πτηνά και ο ψύλλος στον άνθρωπο. Η σωστή καταπολέμηση των ψύλλων, πρέπει να συμπεριλαμβάνει και σκεύασμα που αποτρέπει την ανάπτυξη τους. Για το λόγο αυτό όταν γίνει ψεκασμός με κοινά εντομοκτόνα δεν υπάρχει ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού δεν επηρεάζονται τα αυγά και οι προνύμφες, που είναι και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

» ΨΥΛΛΟΙ - ΕΞΟΝΤΩΣΗ

Για την εξόντωση των ψύλλων χρησιμοποιούμε την κατάλληλη εφαρμογή και εξειδικευμένα σκευάσματα πάντοτε εγκεκριμένα από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης, υψηλής ποιότητος και αποτελεσματικότητος , σε συνδυασμό με τα κατάλληλα εξειδικευμένα εργαλεία που διαθέτει η Απολυμαντική Μακεδονίας, ανάλογα με την περίπτωση και τον χώρο. Για τον λόγο αυτό η εταιρεία απολυμάνσεων μας, δίνει ιδιαίτερη σημασία στην χρησιμοποίηση σκευάσματος όπου εμποδίζει την ανάπτυξη τους σε τέλειο έντομο όπως και καινούργιο προηγμένο ακίνδυνο σκεύασμα όταν έχουμε προσβολή από ψύλλους στο σπίτι. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε υψηλή αποτελεσματικότητα, καθώς εμποδίζεται η ανάπτυξη των αυγών σε έντομα, με αποτέλεσμα να ξαναεμφανιστούν ψύλλοι.

» ΨΥΛΛΟΙ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Μετά την απεντόμωση των ψύλλων και μια απολύμανση προαιρετικά βοηθάει να απολυμάνουμε το χώρο, ιδιαίτερα όταν η μετάδοση των ψύλλων συνήθως προέρχεται από κάποιον ξενιστή (ποντίκι, γάτα, σκύλος, πτηνά κ.λ.π.) όπου και δεν γνωρίζουμε τι ασθένειες μπορεί να κουβαλούσε.

Απεντόμωση μύγας

Η μύγα είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά έντομα. Από τα είδη των μυγών (κοινή μύγα, μύγα του φθινοπώρου, αλογόμυγα, οικιακή μύγα, κρεατόμυγα κ.λ.π. ) που υπάρχουν στην χώρα μας, το πιο συνηθισμένο είναι η κοινή μύγα. Η απεντόμωση των μυγών διακρίνεται περιεκτικά στα εξής βήματα:

» ΜΥΓΕΣ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

H αντιμετώπιση της μύγας γίνεται με τον εντοπισμό του προβλήματος, όπου τόσο με το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό της Απολυμαντικής εταιρείας μας , όσο και με εξειδικευμένα σκευάσματα και μηχανήματα, εφαρμόζουμε την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των μυγών, ανάλογα με το είδος της μύγας, αλλά και τον χώρο που έχουν προσβάλει. Έτσι σε ορισμένες περιπτώσεις π.χ. διαφορετική αντιμετώπιση χρειάζονται οι μύγες στο σπίτι, σε σχέση με ένα αποθηκευτικό χώρο.

» ΜΥΓΕΣ - ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ

Τα είδη της μύγας που ουσιαστικά ενδιαφέρουν τους ιδιώτες όσο και τους επαγγελματίες (σε καφετερίες εστιατόρια κ.λ.π.) είναι το είδος της κοινής μύγας. Η καταπολέμηση αυτών των μυγών πρέπει να είναι συνυφασμένη τόσο με το είδος της μύγας, όσο και με τον χώρο. Έτσι. διαφορετική καταπολέμηση χρειάζεται εάν έχουμε π.χ μυγάκια, είτε στο μπάνιο, είτε στο χώμα, είτε στα φυτά, είτε σε επαγγελματικούς χώρους.

» ΜΥΓΕΣ - ΕΞΟΝΤΩΣΗ

Για την εξόντωση της μύγας, χρησιμοποιούμε σκευάσματα υψηλής ποιότητος και αποτελεσματικότητος, ειδικά μελετημένα και κατασκευασμένα για μύγες. Για τον λόγο αυτό έχουμε και υψηλά ποσοστά επιτυχίας και αποτελεσματικότητας, παρόλο που έχουμε την δυσκολία εξόντωσης ενός ιπτάμενου και όχι έρποντος εντόμου. Σε ορισμένες περιπτώσεις κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους, επικουρικά τοποθετούμε και μηχανήματα ή παγίδες για μύγες.

» ΜΥΓΕΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Μετά την απεντόμωση των μυγών και μια απολύμανση προαιρετικά βοηθάει να απολυμάνουμε το χώρο, καθώς οι μύγες λόγω των συνηθειών τους, είναι φορείς πολλών και σοβαρών ασθενειών.

Απεντόμωση μυρμηγκιών

Τα μυρμήγκια αν και θεωρούνται από τα συμπαθητικά έντομα, στην πραγματικότητα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα ειδικότερα αν προσβάλλουν το σπίτι. Η απεντόμωση των μυρμηγκιών διακρίνεται περιεκτικά στα εξής βήματα:

» ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

H αντιμετώπιση των μυρμηγκιών γίνεται με τον εντοπισμό του προβλήματος, όπου τόσο με το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό που διαθέτει η δική μας εταιρεία απολύμανσης, όσο και με εξειδικευμένα σκευάσματα και μηχανήματα, εφαρμόζουμε την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των μυρμηγκιών, ανάλογα με το είδος, αλλά και τον χώρο που έχουν προσβάλει. Έτσι π.χ. διαφορετική αντιμετώπιση χρειάζεται αν έχουμε μικρά ή μεγάλα μυρμήγκια.

» ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ - ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ

Η καταπολέμηση των μυρμηγκιών έχει μια ξεχωριστή ιδιομορφία, καθώς τα μυρμήγκια δημιουργούν αποικίες συνήθως με φωλιές κάτω από χώμα πέτρες κ.λ.π. Κατά συνέπεια, ακόμα και αν εξολοθρευτούν οι εργάτες με κοινά εντομοκτόνα, η φωλιά με την βασίλισσα δεν επηρεάζεται, με αποτέλεσμα να μην λύνεται το πρόβλημα, ειδικά όταν έχουμε μυρμήγκια στο σπίτι και κατά κύριο λόγο στην κουζίνα.

» ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ - ΕΞΟΝΤΩΣΗ

Για την εξόντωση των μυρμηγκιών, χρησιμοποιούμε την κατάλληλη εφαρμογή και τα κατάλληλα σκευάσματα, ειδικά μελετημένα και κατασκευασμένα για μυρμήγκια, έτσι ώστε να μεταφέρουν το σκεύασμα στην φωλιά τους, με σκοπό να εξοντωθεί η βασίλισσα και κατά συνέπεια να εξολοθρευτεί η φωλιά. Για αυτό τον λόγο έχουμε υψηλό ποσοστό επιτυχίας και αποτελεσματικότητας, σε σχέση με τα κοινά ευρέως φάσματος εντομοκτόνα.

» ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Μετά την απεντόμωση των μυρμηγκιών και μια απολύμανση προαιρετικά βοηθάει να απολυμάνουμε το χώρο.

Απεντόμωση κοριών

Οι κοριοί με τα τσιμπήματα που προκαλούν είναι από τα πιο αντιπαθητικά παράσιτα. Η απεντόμωση των κοριών διακρίνεται περιεκτικά στα εξής βήματα:

» ΚΟΡΙΟΙ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

H αντιμετώπιση των κοριών χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Οι κοριοί συνήθως κρύβονται σε σημεία όπου είναι δύσκολο να τους εντοπίσουμε ( στρώματα σχισμές κ.λ.π.). Ο κοριός με το τσίμπημα που προκαλεί δεν ξυπνάει υποχρεωτικά το θύμα.

» ΚΟΡΙΟΙ - ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ

Η καταπολέμηση των κοριών έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς συνήθως προσβάλει το σπίτι. Οι κοριοί στο σπίτι θέλουν προσεκτική καταπολέμηση, καθώς έχουν άμεση σχέση με τον χώρο διαβίωσης μας. Ειδικότερα όταν υπάρχουν κοριοί στο στρώμα, όπου και έχει άμεση σχέση με την υγιεινή και την υγεία μας.

» ΚΟΡΙΟΙ - ΕΞΟΝΤΩΣΗ

Για την εξόντωση των κοριών, χρησιμοποιούμε την κατάλληλη εφαρμογή και εξειδικευμένα σκευάσματα, πάντοτε εγκεκριμένα από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης, υψηλής ποιότητος και αποτελεσματικότητος , σε συνδυασμό με τα κατάλληλα εξειδικευμένα εργαλεία και μηχανήματα που διαθέτει η Απολυμαντική Μακεδονίας, ανάλογα με την περίπτωση και τον χώρο που έχουν προσβάλλει.

» ΚΟΡΙΟΙ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Μετά την απεντόμωση των κοριών και μια απολύμανση προαιρετικά βοηθάει να απολυμάνουμε το χώρο.

Απεντόμωση κουνουπιών

Η απεντόμωση των κουνουπιών είναι από τις πιο ιδιόμορφες. Τα κουνούπια δεν είναι απλώς ενοχλητικά αλλά ειδικά τα τελευταία χρόνια πολλές φορές προκαλούν αλλεργία, αλλά είναι και φορείς ασθένειας. Η απεντόμωση των κουνουπιών διακρίνεται περιεκτικά στα εξής βήματα:

» ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

H αντιμετώπιση των κουνουπιών ξεκινάει βεβαίως κεντρικά, με εναέριους ψεκασμούς σε κλίμακα Νομαρχίας. Ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένες τακτικές που ακολουθούμε, για να ελέγξουμε όσο μπορούμε τοπικά τον πληθυσμό τους. Το μεγαλύτερο βέβαια πρόβλημα στην αντιμετώπιση των κουνουπιών, είναι η διάρκεια της αντιμετώπισης τους. Τα τηλέφωνα μας είναι πάντα στην διάθεση σας για δωρεάν ενημέρωση.

» ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ - ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ

Η καταπολέμηση των κουνουπιών συνίσταται ανάλογα με τους χώρους που απευθυνόμαστε. Διακρίνονται κατά κύριο λόγο σε μεγάλους εξωτερικούς χώρους όπως εστίασης ή μονοκατοικίας, σε μικρότερους εξωτερικούς χώρους όπως μικρούς κήπους και μπαλκόνια σπιτιών και τέλος εσωτερικά στο σπίτι ή τον χώρο εστίασης.

» ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ - ΕΞΟΝΤΩΣΗ

Για την εξόντωση των κουνουπιών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι ανάλογα με τους χώρους. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε για τους εξωτερικούς χώρους με ψεκασμούς είτε χημικούς είτε με εντελώς ακίνδυνα σκευάσματα που τα απομακρύνουν. Στον εσωτερικό είτε με χημικά μέσα είτε με μηχανήματα εντελώς ατοξικά.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε!
Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο.
Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο.
Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο.
Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο.
Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο.